Rökare

Det är inte så ofta man får se röken av en Volvo Amazon nu för tiden. När kommer Volvo att bygga en snygg bil igen? I borjan av 1970-talet hade vi en Amzonkombi, pissgul. Just den varianten av Amazon var inte särdeles vacker… Kanske någon arklandläsare har en relation till en Volvo Amazon….?

Annonser

Verksamhetsutvecklare med inriktning på webb och nya medier. Statsanställd. Fritidsfotograf och fd arkeolog. Web, development, social web, amateur photographer.

Tagged with: ,
Publicerat i Uncategorized
2 comments on “Rökare
 1. Mala-Anders skriver:

  Har haft en vit -69:a. Kan inte minnas att det gick att burna med den förutom på grusvägarna i göingeskogarna. När det regnade så sprutade det in vatten från golvet på passagerarsidan. Kul överraskningseffekt när man plockat upp något intressant!
  Nuförtiden kör jag grå 745:a. Bättre, bekvämare men fulare och absolut inte samma odefinierbara känsla av bil man längtat efter.

 2. "Peking" Ulf skriver:

  Jag har ägt två Amazoner, en -65;a, olivgrön som orginal (övertogs från mor o. bror), samt en -59;a, mossgrön med vita däcks sidor. Köptes av min farfar till ett kompispris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Senaste kommentarer
 • RT @Riksantikvarie: Ja, bla att RAÄ ändrade föreskrifterna redan 2015 för att minska risken för allt för hårdhänt kassering av arkeologiska… 2 hours ago
 • RT @nke_ise: If you have ever had a problem grasping the importance of diversity in tech and its impact on society, watch this video https:… 4 hours ago
 • RT @stadsmuseetgbg: Är det dig vi letar efter? Stadsmuseet och Sjöfartsmuseet söker ny chef till gemensamma enheten Samlingar. Läs mer: htt… 17 hours ago
 • RT @ayyjqce: 1980: "I bet there will be flying cars in the future" 2017: https://t.co/NtpGiD8CdV 20 hours ago
Kategorier
Flickr Photos
Instagram
Äntligen litet ordning på molnkonfigurationen. Kan detta vara en tjänsteskateboard, månne? 
#attjobbapåraä #art #exhibition #limitless #borås #abecitakonstmuseum
Tidgare inlägg
%d bloggare gillar detta: