Rökare

Det är inte så ofta man får se röken av en Volvo Amazon nu för tiden. När kommer Volvo att bygga en snygg bil igen? I borjan av 1970-talet hade vi en Amzonkombi, pissgul. Just den varianten av Amazon var inte särdeles vacker… Kanske någon arklandläsare har en relation till en Volvo Amazon….?

Annonser

Verksamhetsutvecklare med inriktning på webb och nya medier. Statsanställd. Fritidsfotograf och fd arkeolog. Web, development, social web, amateur photographer.

Tagged with: ,
Publicerat i Uncategorized
2 comments on “Rökare
 1. Mala-Anders skriver:

  Har haft en vit -69:a. Kan inte minnas att det gick att burna med den förutom på grusvägarna i göingeskogarna. När det regnade så sprutade det in vatten från golvet på passagerarsidan. Kul överraskningseffekt när man plockat upp något intressant!
  Nuförtiden kör jag grå 745:a. Bättre, bekvämare men fulare och absolut inte samma odefinierbara känsla av bil man längtat efter.

 2. "Peking" Ulf skriver:

  Jag har ägt två Amazoner, en -65;a, olivgrön som orginal (övertogs från mor o. bror), samt en -59;a, mossgrön med vita däcks sidor. Köptes av min farfar till ett kompispris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Senaste kommentarer
 • Vill du vara med och göra digitalt kulturarv intressantare och mer använt? raa.se/aktuellt/jobba… 8 hours ago
 • RT @DavidHaskiya: Brinner du för hur digital teknik kan förbättra museiupplevelser: online, i utställningar, i pedagogik? Kan du ta idé til… 8 hours ago
 • RT @kjelleman: Postnords nya idé om 125 kr extra avgift för paket man beställer följer verkligen den samhällsutveckling som varit sen jag f… 20 hours ago
 • RT @Riksantikvarie: Noterar att porrbotarna är tillbaka en masse. De går tydligen igång på tweet om världsarv. 20 hours ago
Kategorier
Flickr Photos
Instagram
Ice flower. January 2010.

#winter #ice #visby #gotland Visby januari 2010. #winter #church January 2010.
.
#snow #winter
Tidgare inlägg
%d bloggare gillar detta: