Galen tunna

farligt22

Jag vet faktiskt inte varför jag tog den här bilden. Och ännu mindre varför jag visar den här. Det var nog färgkombinationen, eller den elegant skylten. Eller kanske för att få anledning att hävda att det är bra att bryta mönster ibland, och kanske våga vara litet vild och galen. Som till exempel att kasta en plastsked i en skräphink för burkar och flaskor. Vill du pröva på så får du ta dig till Målilla.

Annonser

Verksamhetsutvecklare med inriktning på webb och nya medier. Statsanställd. Fritidsfotograf och fd arkeolog. Web, development, social web, amateur photographer.

Tagged with: , ,
Publicerat i foto
3 comments on “Galen tunna
  1. Martin R skriver:

    Färgerna påminner om norska landsbygden. Där ser allting ut som om det vore designat av Jimi Hendrix. Att köra in i Laerdals0yri är en drömsk upplevelse, idel psykedeliska hus under höga bistra fjällsidor. Lila panel med pistagegröna knutar, grafitgrå panel med kornblå fönsterfoder…

  2. arkland skriver:

    Målilla är en bra bit från norsk landsbygd. Det här är en korvkiosk, gissningsvis byggd nån gång 1985 – 1995. Men föreföll relativt nymålad så jag gissar att kioskägarnas bebyggelseantikvariska konsult av pietet valt att behålla den pastelliga 80-tals-feelingen. Här snackar vi modernt kulturarv! En korvkiosk är minsann lika mycket värt som en runsten! Basta!

  3. Tanja skriver:

    Men far! Har du blivit anarkist?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Senaste kommentarer
Kategorier
Flickr Photos
Tidgare inlägg
%d bloggare gillar detta: