Grill i regn

Webergrill i regn LArs L 20070708

På sommaren ska man grilla. När man grillar ska det inte regna. Regn och grill går inte så bra ihop…

Annonser

Verksamhetsutvecklare med inriktning på webb och nya medier. Statsanställd. Fritidsfotograf och fd arkeolog. Web, development, social web, amateur photographer.

Publicerat i foto
4 comments on “Grill i regn
 1. Ulf skriver:

  Förutom att det är en suggestiv bild finns i bilden viktiga fakta. Bokstäverna DD (klockan tio från centrum) visar att grillen är tillverkad år 2000 (http://www.virtualweberbullet.com/wsmage.html). Om du hade varit fanatisk hade du haft en huv över grillen för att förhindra att den blir så där fuktig. Något att tänka på en sommar som vi har i år. Och där kom jag fram som lillgammal och fanatiker.

 2. arkland skriver:

  Det fina med internet är dels att man får fram spännande information, dels ger en möjlighet för människor att komma ut. På ett lagom skyddat vis. 🙂 Det här med stämpling för tankarna osökt Antikrundan och silverstämplar och Knut Knutsson. Bor inte han i Uppsala förresten?

 3. Martin R skriver:

  Jag kommer att tänka på några reklamregler som gällde under 80-talet. Det var vad jag förstår förbjudet att visa läskburkar med kondensdroppar på i svenska tidskrifter eftersom detta ansågs vara alltför lockande.

 4. arkland skriver:

  Ja, det lär ju vara farligt att äta ev. förkolnade delar av köttbitarna så det kanske vore på sin plats att förbjuda inbjudande bilder på grilla! Eller också kan man låta bli och låta människor dö på det sätt som de själva väljer. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Senaste kommentarer
Kategorier
Flickr Photos
Tidgare inlägg
%d bloggare gillar detta: